Uusia pelaajia

PPK hakee uusia pelaajia kaudelle 2017-2018. Kausi alkaa elokuun lopulla ja päättyy heinäkuun lopussa. Pelejä pelataan kauden aikana vajaat 40 ja jääharjoituksia on toistakymmentä kertaa jäähallien aukioloaikoina. PPK on joka vuosi päässyt pudotuspeleihin ollen kahdesti neljäs ja kahdesti sijalla 8. Lisäksi olemme käyneet yhdistyksen talouden salliessa katsomassa kotimaista liigaa, keilaamassa ja saunomassa. PPK on harrastelätkän edelläkävijä ja haluaa olla kaksi askelta edellä muita jatkossakin.

Harva joukkue on rekisteröitynyt urheiluseura, joka johtaa monesti kädestä suuhun elämiseen. Meillä sen sijaan homma toimii ja tehtäviä hoitaa jäsenistön vuosikokouksessa valitsemat toimihenkilöt ja talouden hoitoa tarkkailee toiminnantarkastajat.

Uusia askelia on otettu vahvalla sosiaalisen median haltuunotolla, tiettävästi ainoana joukkueena omilla nettisivuilla ja uusimpana tuloksena lähipäivinä on tulossa oma verkkokauppa, jossa voi maksaa jäsenmaksunsa vaivattomasti kaikilla nykyaikaisilla maksuvälineillä. Meillä ei hirveästi vaadita; kunhan suoritat maksuvelvoitteesi, omaat omat varusteet ja osaat ottaa rennosti. Tervetuloa!

Ota yhteyttä sähköpostitse ppk@ppkht.fi

Pohjois-Pohjanmaan Kiekko ry