Kausi pakettiin

Pitkä kiekkokausi päättyi eilen PPK:n osalta ei niin yllättävään tappioon HC Mosea vastaan kesän pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Peli itsessään oli tiukka niin kauan, kunnes pelin puolivälissä PPK pääsi ylivoimalle ja päästi hallitsevan mestarin kahden maalin karkumatkalle kehnon ylivoiman aikana.

Viime kaudesta muutettu tyyli pelata yltiöpäistä hyökkäyspeliä ilman omaa maalivahtia osoittautui tilastojen valossa varsin huonoksi ratkaisuksi. Vaikka viimekaudella päästettiin vähemmän maaleja ja voitettiin enemmän pelejä, niin lopputulos oli pitkälti samanlainen tälläkin kaudella.

ottelut 30 voitot 11 häviöt 18 tasapelit 1 TM 117 PM 170

Miten kiteyttäisitte kauden?

Farssi, toteaa lyhytsanaisesti uunituore vpj Samu Kauppinen

Pistepörssin ykkönen Eero Frantti sen sijaan toteaa, että saunaillat oli huikeita.

Saatiin lisää seuraajia se on positiivinen asia, puntaroi lähes koko kauden Rovaniemellä piileskellyt Vikke Engman

Joukkueen uudet hankinnat täksi kaudeksi osoittautuivat varsin onnistuneiksi, kun Pikkarainen takoi 15 maalia ja Tuomas Määttä oli sisäisen pistepörssin kahdeksas 11 pisteellään.

Pohjois-Pohjanmaan Kiekko ry